Breaking News

Π. Δεβετζή: «Στο Twitter είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλη μέρα» - Η αντίδραση της Σ. Τσιμτσιλή (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή σχετικά με το Twitter σχολίασε το πρωί της Δευτέρας, στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης δήλωσε: «Στο Twitter είναι κάποιοι αργόσχολοι, που κάθονται όλη μέρα και μας βρίζουν όλους, οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι ακριβώς λένε. Ωστόσο, μπήκα μια φορά στη διαδικασία να τα διαβάσω και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο top, που δεν μπορεί να το φτάσει κανένας ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να ανέβεις στην υψηλότερη κορυφή».
 
«Η Πηγή Δεβετζή έκανε μία "τσουβαλοποίηση" και μία γενίκευση ότι στο Twitter είναι όλοι αργόσχολοι. Nα το συνδέσω με το #metoo και να πω "Πηγή μου, επειδή ξέρω ότι έχεις τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες, αν δεν υπήρχε το Twitter των αργόσχολων - όπως εσύ αναφέρεις, λανθασμένα για μένα - δεν θα είχε γιγαντωθεί το #metoo. Για παράδειγμα τα social media, στην περίπτωση του #metoo έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, δίνοντας δυναμική και αυτό συμβαίνει και παγκοσμίως...», τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε τα βίντεο.