Breaking News

Ελπίδα: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020 η Ελπίδα είχε βυθιστεί στο πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, Στάθης Κατσαντώνης. Τον επόμενο μήνα η αγαπημένη τραγουδίστρια έπαθε έμφραγμα.

Η Ελπίδα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Στις 3 Ιουλίου του 2020 έχασα τον άντρα μου και στις 4 Αυγούστου έπαθα το έμφραγμα, από μεγάλο στρες. Έγινε ένα γεγονός, που αφορούσε οικονομικά θέματα και πιέστηκα. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι. Ένιωθα έναν πόνο, ο οποίος νόμιζα ότι ήταν μυϊκός, γιατί ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε. Έπαθε ανακοπή και τον κράτησα για να μην πέσει, μη ξέροντας ότι πέθανε ο άνθρωπος. Τον κρατούσα και φώναζα "Στάθη περίμενε... Περίμενε, περίμενε Στάθη". Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι...».

«Νόμιζα ότι ήταν μυϊκός ο πόνος. Συμπτωματικά ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει και μου πήρε την πίεση... δεν έδειχνε πια το πιεσόμετρο, είχε φτάσει στο τέρμα. Πήρα τον καρδιολόγο μας και μου είπε "Σου στέλνω αμέσως ασθενοφόρο". Ήρθαν και με πήραν... Πήγα στο νοσοκομείο, όπου μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο... Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, τα παιδιά μου σκέφτηκα μόνο, τίποτα άλλο... Τώρα είμαι θηρίο», πρόσθεσε η Ελπίδα.