Breaking News

Εκτός GNTM ο Στυλιανός Φλωρίδης - Αποχώρηση με δάκρυα - Τα τρυφερά φιλιά με την Όλγα (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/11), ο Στυλιανός Φλωρίδης βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο bottom two με τις χειρότερες επιδόσεις. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το GNTM 4.

Στο GNTM 4 έφτασε η ώρα της υποβρύχιας φωτογράφισης, που δυσκόλεψε αρκετούς από την τελική οκτάδα. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν σε ένα κατάλληλα σχεδιασμένο location με πισίνα, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους τη στιγμή του αποχωρισμού. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 τοποθετήθηκε στην κινηματογραφική πισίνα, συμβολίζοντας το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς πόζαραν για το φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Όλγα Ντάλλα και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Τελικά νικήτρια ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.


Στο bottom two με τις χειρότερες επιδόσεις βρέθηκαν ο Στυλιανός Φλωρίδης (για τρίτη συνεχόμενη φορά) και η Αγάπη Μπρουκς.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του Στυλιανού Φλωρίδη, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Η Αγάπη ήταν χαρούμενη που παρέμεινε, ωστόσο συγκινήθηκε που έφυγε ο φίλος της, ενώ η Όλγα Ντάλλα ήταν απαρηγόρητη και ξέσπασε σε δάκρυα.


Η Όλγα και ο Στυλιανός, που ήρθαν κοντά στο σπίτι του GNTM 4, αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά στο στόμα.


Μετά την αποχώρηση του Στυλιανού, στο GNTM συνεχίζουν 7 διαγωνιζόμενοι.