Breaking News

Γιώργος Μαζωνάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η αίθουσα αυτή έχει το όνομά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. εγκαινίασαν χθες, Τετάρτη, το νέο παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά, με στόχο να αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη του Πειραιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η τελετή παράδοσης των Αιθουσών Λαϊκής Μουσικής «Γιώργος Μαζωνάκης», παρουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ο οποίος εξόπλισε με μουσικά όργανα λαϊκής μουσικής το νέο παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η αίθουσα αυτή έχει το όνομά μου, αλλά πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά που μαθαίνουν μπουζούκι», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Και απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το θάνατο του Τάκη Μπουγά: «Θα μπορούσα να σας μιλάω για πάρα πολλή ώρα. Με τον Τάκη Μπουγά έχω περάσει τη μισή μου ζωή και καριέρα. Είναι λίγο το να πω ότι είμαι λυπημένος... Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος κι ένας πολύ ταλαντούχος συνθέτης».

«Ξεκινάω τις εμφανίσεις μου στις 18 Νοεμβρίου, κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Θα δείτε κάτι που πλησιάζει το παρελθόν, αλλά θα είναι σύγχρονο», τόνισε ο αγαπημένος τραγουδιστής.