Breaking News

Eric Roberts: Η διάσημη αδελφή του και η κόρη του Emma Roberts - Τι είπε για τον φίλο του Alec Baldwin (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, το «The 2night Show» έκλεψε λίγο από τη λάμψη του Hollywood, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον διάσημο ηθοποιό Eric Roberts. 

Ο Eric Roberts μίλησε για την αδελφή του, Julia Roberts και την κόρη του, Emma Roberts, που είναι επίσης ηθοποιός.


«Είναι πολύ επικίνδυνο θέμα για συζήτηση γιατί δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα. Θα σου πω όμως τι ξέρουμε μέχρι τώρα. Βρέθηκε αληθινή σφαίρα σε όπλο σε ένα κινηματογραφικό πλατό. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα σε όπλο. Ο Alec σκότωσε κατά λάθος κάποιον. Αυτά ξέρουμε μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε ποιος το έκανε, πώς έγινε, γιατί έγινε και πότε έγινε. Ο Alec είναι πολύ καλός φίλος μου, τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει σε πολλές ταινίες. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον αγαπώ πολύ και νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό...».

Την είσοδό του στο στούντιο έκανε και ο  Άνθιμος Ανανιάδης. Ο ηθοποιός μίλησε - με την ιδιότητα του σκηνοθέτη, αλλά και του παραγωγού - για τη νέα του ταινία «The Greek Job», με πρωταγωνιστή τον Eric Roberts. Στην παρέα προστέθηκε και ο Rico Simonini, ο διάσημος αμερικανός καρδιολόγος, που είναι και ηθοποιός, αλλά και παραγωγός.

Δείτε το βίντεο.