Breaking News

Η Ανθή Σαλαγκούδη εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει κατάψυξη ωαρίων (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Open Weekend» φιλοξενήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αναφέρθηκε σε ένα ευαίσθητο θέμα για τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε σχετικά με την απόφαση που πήρε να κάνει κατάψυξη ωαρίων:

«Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό, αλλά μετά προέκυψε το Survivor και αναγκάστηκα να φύγω για κάποιο διάστημα. Τότε θεώρησα ότι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα "Ή τώρα ή ποτέ" καθώς περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Πιστεύω ότι η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες μας γερνούν ό,τι και να κάνουμε. Δηλαδή, όσο περνούν τα χρόνια μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει.

Υπήρχε σαν σκέψη πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Τότε επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, αλλά δεν με έπεισε. Δεν μου άρεσε η προσέγγιση, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο. Ο γιατρός πρέπει να σε ενημερώσει σωστά και να σε κάνει να νιώθεις καλά... 

Κάνεις πολλές εξετάσεις όταν ξεκινήσεις... Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες. Τις έκανα μόνη μου γιατί κάνεις ένεση πρωί, μεσημέρι και βράδυ, οπότε δεν είχα χρόνο να πηγαίνω στην κλινική».