Breaking News

Ρούλα Βροχοπούλου: «Το παιδί μου έφυγε μακριά γιατί ντρέπεται για τη μάνα του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το τέλος του «The Wall» (ΑΝΤ1, 2003),  η Ρούλα Βροχοπούλου είχε γίνει θέμα στα μέσα για αρκετό χρονικό διάστημα, κυρίως λόγω του γάμου της με τον νεαρό τότε Αλβανό Φραν, ο οποίος στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

«Στις 20 Νοεμβρίου κλείνω τα 71 έτη, για την ηλικία μου καλά είμαι... Νιώθω μοναξιά γιατί λείπει το παιδί μου...», είπε η Ρούλα Βροχοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τον Φραν ήταν λάθος η επιλογή μου λόγω της διαφοράς ηλικίας, ήμουν 29 χρόνια μεγαλύτερη... Τι περίμενα, να μ' αγαπήσει; Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου αλλά δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά, δεν του κρατώ κακία». 

«Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου. Ο τρίτος γάμος, όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα πολύ χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για τη μάνα του. Δυστυχώς δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα τον εαυτό μου και πώς θα περάσω εγώ καλά και θα γυρνώ με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, έπρεπε να είμαι σοβαρή και καλή μητέρα. Υπήρξα κακή μητέρα. Έχω συζητήσει με το παιδί μου, αλλά δεν μπορεί να με συγχωρήσει», εξομολογήθηκε δακρυσμένη η Ρούλα Βροχοπούλου.