Breaking News

Η J. Lawrence για όλα: Η επιστροφή, η «τραυματική» εμπειρία, o... Weinstein και το «Don't Look Up» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η άσχημη εμπειρία της το 2017

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 31χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός θυμήθηκε την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία της, όταν πετούσε από τη γενέτειρά της - το Λούισβιλ του Κεντάκι - στη Νέα Υόρκη, με ιδιωτικό τζετ, το καλοκαίρι του 2017.

Η Jennifer Lawrence θυμήθηκε πως έπεσε η πίεση του αέρα στην καμπίνα και ότι ο ένας από τους δύο κινητήρες του αεροπλάνου είχε πρόβλημα, κατά τη διάρκεια της πτήσης με τα δύο αδέρφια της.

«Ο "σκελετός μου" ήταν το μόνο που είχε μείνει στο κάθισμα. Όλοι απλώς επρόκειτο να πεθάνουμε. Άρχισα να αφήνω νοερά φωνητικά μηνύματα στην οικογένειά μου, ξέρετε... "Έζησα μια υπέροχη ζωή, λυπάμαι"...».

Όταν ρωτήθηκε γιατί ζήτησε συγγνώμη, εξήγησε: «Απλώς ένιωσα ένοχη. Όλοι θα ήταν τόσο αναστατωμένοι. Και, Θεέ μου, η Pippi (η σκυλίτσα της) ήταν στην αγκαλιά μου, αυτό ήταν το χειρότερο μέρος. Ναι, αυτό το μικρό πράγμα που δεν είχε ζητήσει να γίνει μέρος σε αυτή την περιπέτεια. Άρχισα να προσεύχομαι... σκέφτηκα "Θεέ μου, ίσως να επιζήσουμε; Θα είμαι θύμα εγκαυμάτων, αυτό θα είναι επώδυνο, αλλά ίσως ζήσουμε...».

Στη συνέχεια είπε ότι, μετά την προσγείωση, επιβιβάστηκε σε άλλο αεροπλάνο, όπου ηρέμησε με τη βοήθεια ενός χαπιού και ενός ισχυρού ποτού, ενώ πρόσθεσε: «Το περιστατικό με έκανε πολύ πιο αδύναμη. Το να πετάς είναι φρικτό και πρέπει να το κάνω συνέχεια».

Η διαρροή φωτογραφιών της στο διαδίκτυο

Αναφερόμενη στη διαρροή στο διαδίκτυο με ιδιωτικές γuμνές φωτογραφίες της το 2014, σημείωσε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να δει το γuμνό σώμα μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Κάποιος στη Γαλλία μόλις τις δημοσίευσε. Το τραύμα μου θα υπάρχει για πάντα».

Ο Harvey Weinstein

Επίσης, αναφέρθηκε στον πρώην παραγωγό ταινιών Harvey Weinstein, ο οποίος τον περασμένο χρόνο καταδικάστηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη για δύο αδικήματα, για σeξουαλικό έγκλημα α' βαθμού και βιaσμό γ' βαθμού.

Το 2018, η νομική ομάδα του Harvey Weinstein είχε χρησιμοποιήσει μία φράση της σε μία προσπάθεια να απορρίψουν τις κατηγορίες για εκβιασμό που του είχαν ασκήσει έξι γυναίκες.

«(Ο Weinstein) ήταν μόνο καλός μαζί μου... Λοιπόν, πώς θα μπορούσε να είναι βιaστής, σωστά;», είπε εμφανώς εκνευρισμένη.

Επίσης, τόνισε ότι ο πρώην παραγωγός είπε τρομερά ψέματα, αναφερόμενη στη φράση που είχε πει ο Weinstein σε μία από τις καταγγέλλουσες: «Κοιμήθηκα με τη Jennifer Lawrence και κοίτα πού είναι, μόλις κέρδισε ένα Όσκαρ».

Η επιστροφή της στο προσκήνιο

Η Jennifer Lawrence δήλωσε ότι νιώθει «νευρική» που επέστρεψε στο προσκήνιο, μετά το αρκετά μεγάλο διάστημα που είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχολιάζοντας τη ζωή της πριν αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε: «Δεν έβγαζα την ποιότητα που θα έπρεπε... Απλώς νομίζω ότι όλοι με είχαν βαρεθεί. Κι εγώ με είχα βαρεθεί. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά...».

«Don’t Look Up»

Να σημειωθεί ότι η Jennifer Lawrence συμπρωταγωνιστεί με τον Leonardo DiCaprio στην ταινία «Don’t Look Up», που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες προβολές στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου 2021, ενώ θα ανεβεί στην streaming πλατφόρμα του Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.


Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, η εγκυμονούσα ηθοποιός ποζάρει με τον σύζυγό της.


Πληροφορίες από: Daily Mail