Breaking News

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ζητά από τον Θεοφάνους να ανακαλέσει (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την απρόσμενη εξομολόγηση που είχε κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Super Κατερίνα», χθες η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετέδωσε ότι ο μουσικοσυνθέτης της είπε πως επικοινώνησε μαζί του ο δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να παραλάβει εξώδικο από τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

«Είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου... Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή του Alpha...

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, είπε στο Πρωινό:

«Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό που είπε ο Γιώργος Θεοφάνους. Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη (Αθηνά) στεναχωρήθηκε πολύ... Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Ζητάμε να ανακαλέσει, διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά. Θα κάνουμε και μήνυση και αγωγή... Δεν είναι δυνατόν να έχει περάσει αυτόν το "Γολγοθά" με το θάνατο του παιδιού της και να βγαίνει κάποιος και να ισχυρίζεται πράγματα, τα οποία δεν έχουν συμβεί ποτέ. Ούτε στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη δεν είχε πάει ο Γιώργος Θεοφάνους. Ας έλεγε ότι "μου το μετέφεραν" για να υπάρχει και το περιθώριο του λάθους. Μια μητέρα στο μνήμα του παιδιού της, θα ασχοληθεί με κάποιον άλλον; Είναι ποτέ δυνατόν;... Δίνουμε στον κ. Θεοφάνους ένα περιθώριο 5 ημερών να ανακαλέσει».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό και το 2ο, που ακολουθεί, από τη χθεσινή εκπομπή «Super Κατερίνα».