Breaking News

Δ. Αλεξανδράκη: «Έπινα πολύ αλκοόλ και είχα φτάσει σε σημείο να ζητήσω βοήθεια - Αντί για καφέ έπινα βότκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει από το νοσοκομείο για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Alpha:

«Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν έκανα καθόλου καλή διατροφή και δεν γυμναζόμουν. Έπινα πάρα πολύ αλκοόλ και στο παρελθόν είχα φτάσει σε σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έπινα πάρα πολύ, σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα, αλλά ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Δηλαδή έκανα και πράγματα τα οποία και δεν τα θυμόμουν κιόλας. Έκανα μια ξέφρενη ζωή, χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα. Το αλκοόλ ρίχνει τις άμυνες του οργανισμού, αλλά δεν είχε σχέση με τη λοίμωξη που έπαθα.

Έβλεπα την ψυχοθεραπεύτρια μου μέχρι και πριν ενάμιση - δύο χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησα, αλλά νιώθω ότι ίσως πρέπει να συνεχίσω γιατί, όπως όλοι μας, χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας. Ειδικά τις μέρες που διανύουμε και συμβαίνουν μόνιμα άσχημα πράγματα γύρω μας.

Ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας... να πιούμε ένα ποτό, να χαλαρώσουμε, να βγούμε πιο χαλαρές σε τηλεοπτικό και σε φωτογραφίσεις και να αφεθεί λίγο το βλέμμα. Κάτι που βέβαια ήταν στο μυαλό το δικό μου και σε δύο - τρία άλλα κoρίτσια, που έτυχε στο ξεκίνημά μου να κάνω παρέα. Το ένα ποτάκι φυσικά φέρνει το άλλο. Έχει τύχει να σηκωθώ και να πιω το πρωί γιατί είχα φωτογράφιση. Φαίνεται απίστευτο... κι όμως στη Μύκονο κοιμόμασταν στις έξι το πρωί, σηκωνόμασταν στις 12 και, αντί να πιούμε καφέ, πίναμε βότκα. Και κατευθείαν στο beach bar, νομίζοντας ότι είναι διασκέδαση, αλλά δεν ήταν διασκέδαση γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου.

Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη, νιώθω ότι ήταν το χέρι που με κράτησε... Γιατί είχα πέσει πολύ και ένιωθα ότι θα έπεφτα κι άλλο...».