Breaking News

Τα δάκρυα της Δ. Αλεξανδράκη: Η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της - «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, που περνάει το τελευταίο διάστημα, μίλησε - σε ζωντανή σύνδεση από το νοσοκομείο - η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Έχοντας δίπλα της τον γιατρό της, το όμορφο μοντέλο είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Ήταν πολύ δύσκολες οι προηγούμενες ημέρες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, δέχτηκα καταιγισμό μηνυμάτων στα social media».

Ο γιατρός της εξήγησε: «Πρόκειται για μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, από τις πλέον σοβαρές, αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες. Είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, την υγεία του νεφρού. Άρα είναι σκόπιμο να σπεύδει κανείς να κάνει την κατάλληλη αντιμετώπιση και να μην περιμένει να υποχωρήσει η λοίμωξη».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πρόσθεσε: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο που προερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά, σε όλη τη δεξιά μου πλευρά και είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Είχα ρίγος που σπαρταρούσα, δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω το χέρι μου...».

Στη συνέχεια ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Γι' αυτό δεν ήθελα να βγω σήμερα. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με δει έτσι ο κόσμος... Δεν είμαι καλά σήμερα».