Breaking News

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν μπορούσα να φάω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το περασμένο έτος, η Σοφία Βόσσου αντιμετώπισε περιπέτειες με την υγεία της. Μετά τη νοσηλεία της, λόγω επιπλοκής, έπειτα από χειρουργείο στο στομάχι της, τον περασμένο Ιούνιο είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι της... 

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη στο Πρωινό, όπου είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά:

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη, το οποίο πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατσικώθηκε. Να μην βρίσκουν τι γίνεται...  Ιατρικό παράδοξο κανονικά, να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές κι έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Έμπαινα στο νοσοκομείο κι έβγαινα. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Ωστόσο, συνέχισα να κάνω πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων, φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί. Εγώ δεν έτρωγα.

Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε να κλείνει. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου είχε μεγαλώσει και έφευγαν τα τσισάκια της. Ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι έξω από την τουαλέτα μου, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό, σέρνοντας, μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν... πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης, σε ένα μήνα θα πετάξω το μπαστούνι».

«Έχω πάρει και κιλά, τώρα είμαι 58», πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - η Σοφία Βόσσου.