Breaking News

Η Olivia Wilde σε συναυλία του Harry Styles - Η στιγμή που τα παιδιά της χορεύουν με τη μητέρα του συντρόφου της (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Νοέμβριο του 2020 είχε γίνει γνωστό ότι η Olivia Wilde χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον 46χρονο ηθοποιό και σεναριογράφο Jason Sudeikis, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον 7χρονο Otis και την 5χρονη Daisy Josephine.

Στις αρχές του 2021, ο Harry Styles (ο 27χρονος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction) και η 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης έκαναν το ντεμπούτο τους ως το πιο καuτό νέο ζευγάρι του Hollywood.

Πληροφορίες ανέφεραν τότε ότι ο Jason Sudeikis ήταν θλιμμένος με τη νέα σχέση της Olivia Wilde, καθώς είχε ελπίδες ότι θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Sudeikis είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ότι η σχέση τους είχε λήξει τον Νοέμβριο του 2020, τον ίδιο μήνα που είχαν κάνει την ανακοίνωση, ωστόσο ανέφερε ότι η σχέση της Olivia Wilde με τον Harry Styles είχε ήδη ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2020.

Το βράδυ της Δευτέρας (15 Νοεμβρίου), η Olivia Wilde παρευρέθηκε με τα παιδιά της σε συναυλία του Harry Styles στο Pechanga Arena, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Ωστόσο, το highlight της βραδιάς δεν καταγράφηκε πάνω στη σκηνή. Βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει το γιο της Olivia Wilde, τον 7χρονο Otis, να χορεύει το "What Makes You Beautiful" με τη μητέρα του τραγουδιστή, την 53χρονη Anne Twist.


Σε ένα δεύτερο βίντεο διακρίνεται να χορεύει και με την 5χρονη Daisy Josephine. Η Anne Twist παρευρίσκεται στις συναυλίες και συχνά "αλληλεπιδρά" με τους θαυμαστές του γιου της.


Ο Harry Styles βρίσκεται σε περιοδεία ("Love On Tour") από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με τη σύντροφό του να είναι στο πλευρό του σε πολλές από τις συναυλίες του.