Breaking News

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω φανταστεί τη στιγμή της πρότασης γάμου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ο Ίαν Στρατής στην κάμερα του Πρωινού και στον Γρηγόρη Μπάκα. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στο «Hair», που ανεβαίνει στο θέατρο Ριάλτο - «Αλέκος Αλεξανδράκης».

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Μαίρη Συνατσάκη,  Ίαν Στρατής, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Σούσουλα, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Έλενα Βακάλη, Ευγενία Λιάκου, Πάνος Μαλικούρτης, Δημήτρης Φριτζελάς, Ανδρέας Κουρέτας, Αντώνης Βλάχος, Γιώργος Γαζής και Ηλίας Σαμαρτζής.

«Το θέατρο πάει καλά. Κι εγώ είμαι καλά, όπως και η Μαίρη. Το ταξίδι μας στην Ιταλία ήταν πολύ ωραίο. Είναι θέμα συνήθειας το ταξίδι με τη μηχανή... Έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι, είναι κάπου κοντά. Το έχω κανονίσει εγώ, δεν θα σου πω γιατί είναι έκπληξη και θα το μάθει και η Μαίρη», είπε ο Ίαν Στρατής.

Και πρόσθεσε: «Πλέον, δεν έχω καμία άνεση με τις κάμερες και δεν θέλω να έχω καμία ανάμειξη με τις κάμερες. Στην αρχή ήμουν πιο άνετος γιατί δεν με ένοιαζε. Τώρα, δεν είναι ότι με νοιάζει παραπάνω, αλλά δεν θέλω. Δεν έχει σχέση με την προσωπική μου ζωή. Αν ρωτούσατε και τις σωστές ερωτήσεις, ευχαρίστως να απαντούσα, αλλά...».

«Θα δούμε αν θα κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Έχω φανταστεί τη στιγμή της πρότασης γάμου στη Μαίρη Συνατσάκη, μου αρέσει πολύ», εξομολογήθηκε ο Ίαν Στρατής.

Τον περασμένο μήνα, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δηλώσει για τη συνεργασία τους: «Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με μια συστολή και ενοχή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος... Αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι νιώθω τυχερή που σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου».