Breaking News

Η Irina Shayk, η Lady Gaga και το ξέσπασμα του Λιάγκα για το σχόλιο της Σκορδά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Φεβρουάριο του 2019, ο Bradley Cooper είχε ανεβεί στη σκηνή του Dolby Theatre του Λος Άντζελες  - στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ -, μαζί με τη Lady Gaga και αποθεώθηκαν από το κοινό όταν ερμήνευσαν το «Shallow». Ο Bradley Cooper χώρισε τους επόμενους μήνες με την Irina Shayk, ενώ είχαν προηγηθεί οι φήμες ότι ο ηθοποιός είχε έρθει κοντά με τη Lady Gaga, με αποτέλεσμα να τσακώνεται συνεχώς με τη Ρωσίδα καλλονή.

Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga εξήγησαν πρόσφατα πως δεν υπήρξε κάτι εpωτικό μεταξύ τους και ότι το σκηνικό στήθηκε έτσι ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι ήταν εpωτευμένοι. Επίσης, τόνισαν ότι ήταν ένας τρόπος για να μπορέσει ο Cooper να κοντρολάρει τους φόβους του, καθώς θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

Τα πλάνα από την τότε τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ προβλήθηκαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να έρχονται σε αντιπαράθεση, και τον πρώτο να ξεσπάει:

Γ. Λιάγκας: Εντάξει, πιο ωραία είναι η Irina Shayk...

Φ. Σκορδά: Γούστα είναι αυτά Γιώργο...

Γ. Λιάγκας: Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι "γούστα είναι αυτά;". Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα.

Φ. Σκορδά: Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι πιο εναλλακτική...

Γ. Λιάγκας: Μην αφαιρέσουμε από τους ανθρώπους το δικαίωμα να έχουν άποψη, ότι μ' αρέσει ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός. Κάνω μπούλινγκ στον Παναθηναϊκό; Τι πράγματα είναι αυτά; Μ' αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσύ γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Jason Statham; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε...