Breaking News

Παναγιώτα Βλαντή: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Παναγιώτα Βλαντή μίλησε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την αντίδραση των γονιών της στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός, ενώ σχολίασε και το ελληνικό MeToo.

Η γοητευτική ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Γιάννη Βλάχο, μετά από τρία χρόνια σχέσης, στις 12 Ιουνίου 2021. H Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε:

«Στο Γιάννη είδα έναν άνθρωπο που ονειρεύτηκα μαζί του και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήταν σαν ένα... ποτάμι όλο αυτό, που ρέει και δροσίζει τα πάντα γύρω του. Δεν είναι από το χώρο, αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που είπα "ναι". Ο λόγος που είπα το "ναι" ήταν αυτό που είναι ο ίδιος ο Γιάννης.

Ο γάμος κρατήθηκε κρυφός γιατί δεν το είχα πει ούτε σε δικούς μου ανθρώπους. Το έκρυψα συνειδητά γιατί δε θέλαμε να έχουμε στο γάμο κόσμο και φωτογραφίες, που δε θα θέλαμε να βγούνε. Μετά, εγώ η ίδια έδωσα τις φωτογραφίες από το γάμο.

Εννοείται ότι είναι στα σχέδιά μας και η δημιουργία οικογένειας, αλλά θεωρώ ότι έχω οικογένεια. Δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό μου το κομμάτι της υιοθεσίας».

Δείτε το βίντεο του Mega.