Breaking News

J2US - Χ. Βαρθακούρης για Α. Παναγιώταρου: «Χωρίς γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς μίρλα, ευγενέστατη με όλους» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πρόσφατο live του Just the Two of Us,  το οποίο δεν ήταν διαγωνιστικό, τα νέα ζευγάρια είχαν προκύψει μετά από κλήρωση.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τους δυο τους να πραγματοποιούν εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είναι ο παρτενέρ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης ευχαρίστησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ άφησε και αιχμές για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία και 1 βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα:

«Μ' ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Και ξένο τραγούδι είπαμε, έκανα και πρώτες και δεύτερες και τρίτες, χάρηκα όλη την προετοιμασία και τις πρόβες και... συγκεντρώσαμε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του J2US, συμπληρώνοντας 350 βαθμούς, παίρνοντας 20 από τη Βίκυ, 30 από το Σταμάτη, 100 από τη Δέσποινα και 200 από τη Μαρία, όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεάκι!

Σ’ ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Είσαι κυρία, καταπληκτική συνεργάτης, χωρίς μούτρα, χωρίς γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς μίρλα, ευγενέστατη ΜΕ ΟΛΟΥΣ, μέσα στο χαμόγελο και τη θετική ενέργεια. Όπως λέει, συμπτωματικά ο τίτλος, I had the time of my life!

Δεν θα αναφερθώ καν στο ό,τι είπες το κομμάτι μας καταπληκτικά. Αυτό είναι δευτερεύον. Αν κερδίσεις, θα είσαι άξια νικήτρια. Καλή επιτυχία στη συνέχεια».