Breaking News

Καινούργιου: Η στήριξη στον Μουτσινά μετά τις δηλώσεις Καπουτζίδη και το ξέσπασμά της για τα μηνύματα που δέχεται (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο popaganda.gr και στην Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε μεταξύ άλλων, «φωτογραφίζοντας» τον Νίκο Μουτσινά:

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του "κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε"».

Μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου υπερασπίστηκε τον Νίκο Μουτσινά, αναφέροντας για τον παρουσιαστή:

«Τον Γιώργο τον αγαπάω πάρα πολύ, τον σέβομαι, είναι τεράστιο ταλέντο, ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες, όμως, είναι πολύ άδικος για τον Νίκο... Πόσα ταλέντα έχει αναδείξει από τοπικά κανάλια, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ποτέ δεν γινόταν κάποια κριτική με κακία και αν καμιά φορά κάτι ξεφεύγει, ζητάει πάντα συγγνώμη. Πολλά πρόσωπα, τα οποία σχολίαζε, του έστελναν δώρα, γλυκά, πράγματα... Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε, σημειώνοντας για τα μηνύματα που δέχεται στα social media:

«Φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι, που αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω... Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά... Είναι τόσο ακραία τα μηνύματα. Βρίσκομαι σε μια τόσο ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται!».