Breaking News

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντησή του στις δηλώσεις του Γιώργου Λέφα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λέφα απάντησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ο Γιώργος Λέφας, που ήταν φίλος και συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε τονίσει - μεταξύ άλλων - σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση... Eίχαμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα... Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής... Ήξερα ότι φλέρταρε, αλλά σε τέτοιο σημείο;... Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν... Η γυναίκα του, η Ελπίδα, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να τον υπερασπιστώ, να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω;».

Μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε στο Πρωινό:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα».