Breaking News

Θρήνος στη Βραζιλία: Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα η Marilia Mendonca (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Marilia Mendonca, μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της Βραζιλίας - η πιο δημοφιλής της χώρας στο Spotify το 2019 και το 2020 -, έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 26 ετών.

Η σταρ της «sertanejo» - της βραζιλιάνικης κάντρι μουσικής - είχε περισσότερους από 39,5 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 22 εκατ. στο Youtube.

Σύμφωνα με το BBC, το μικρό αεροπλάνο, που επέβαινε, κατέπεσε σε μια αγροτική περιοχή της νοτιοανατολικής πολιτείας Minas Gerais. Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.


Η Marilia Mendonca ταξίδευε για μια συναυλία την ώρα του δυστυχήματος. Τέσσερα άλλα άτομα - ο θείος της, ο παραγωγός της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους, - έχασαν, επίσης, τη ζωή τους.


Η Mendonca, που αφήνει πίσω της έναν γιο δύο ετών, επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια συναυλία το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη Caratinga, 12 χιλιόμετρα από το σημείο της συντριβής.

Νωρίτερα, πριν το ατύχημα, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα social media, που την έδειχνε να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό αεροσκάφος.


Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου της, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ έγραψε στο Twitter: «Αρνούμαι να το πιστέψω, αρνούμαι».