Breaking News

Μαρίνα Πατούλη: «Θα τραγουδήσω το Σάββατο στο J2US και μετά θα αποχωρήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο live του Just the Two of Us,  το οποίο δεν ήταν διαγωνιστικό, η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, αφήνοντας αιχμές ότι αμφισβητήθηκε πως συμμετείχε για φιλανθρωπικούς λόγους, ενώ πέταξε και σπόντες για την κριτική της Δέσποινας Βανδή.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», είπε ότι θα τραγουδήσει και το ερχόμενο Σάββατο στο J2US και μετά θα αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Ο λόγος που μπήκα στο J2US είναι - πέραν του φιλανθρωπικού σκοπού που έχει το συγκεκριμένο σόου - ότι η δική μου συμμετοχή, οικονομικά, είναι η στήριξη του ομίλου UNESCO βορείων προαστίων, για να στηρίξω το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Υπήρξαν κάποιες κακές συγκυρίες μέσα από μια κακή επιλογή του τραγουδιού, που αυτό οφείλεται στον κύριο Πετρέλη κι ένιωσα ότι αμφισβητήθηκε το κομμάτι αυτό.

Εγώ έχω υποσχεθεί on stage στον Νίκο Κοκλώνη ότι θα έρθω το επόμενο Σάββατο να τραγουδήσουμε το "Κυρά Γιώργαινα" και θα αποχωρήσω. Οπότε, το Σάββατο είμαι υποχρεωμένη να τηρήσω το λόγο μου, να κάνω αυτή την εμφάνιση και να ολοκληρώσω και το σκοπό που ήρθα. 

Ένιωσα πολύ άβολα με αυτό που συνέβη στο J2US. Όλο το χρηματικό ποσό θα το δώσω στο λογαριασμό της UNESCO.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι εξαιρετικός και οικοδεσπότης και φίλος καρδιάς. Με τον Θάνο Πετρέλη ό,τι έγινε έγινε, μη δώσουμε άλλη διάσταση. Θέλω να διασαφηνίσω ότι ουδέποτε είχα σκοπό να αποχωρήσω από το J2US και ουδέποτε είχα σκοπό να μην τραγουδήσω, όπως είπε ο κύριος Πετρέλης. Δεν ήθελα να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, κατανοώντας ότι έχει πολλές δυσκολίες και δε θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Δεν επέμεινα, του ζητούσα να το αλλάξει, αλλά δεν ήθελε. Δεν το ήθελα ποτέ αυτό το κομμάτι. Ήθελα να τραγουδήσω κάτι πιο εύκολο».