Breaking News

Μητέρα Μαριαλένας για δηλώσεις Γ. Λιβάνη: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, νευρίασα μ' αυτό που είπε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη στο «The 2night Show» σχολίασε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».


«Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Από εκεί και πέρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ, οπότε δεν με πείραξε ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Εγώ ήμουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι μου και το άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια. Η αλήθεια είναι αυτά που λέμε τώρα. Όλοι κάπως ξεκινούν στο πώς να τους γνωρίσει ο κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σ' αυτήν τη δουλειά, σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτό (το θέμα με τη Μαριαλένα)... Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί και να μιλούσα. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα, τη στιγμή που εγώ συμπονούσα όλο τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται. Όλο αυτό το πράγμα με κρατούσε σπίτι μου».

Η μητέρα της Μαριαλένας είπε στη ρεπόρτερ της εκπομπής του Alpha: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, εγώ τα έχω βιώσει διαφορετικά. Εγώ τα λέω όπως είναι... Δε θέλω να πω τίποτα για το Γιώργο, έτσι αισθάνεται έτσι είπε. Εγώ αλλιώς τα βίωσα και αλλιώς τα ξέρω... Με νευρίασε αυτό που είπε... Δεν είναι τυχαίο, δύο μέρες πριν βγει το τραγούδι του "Να είσαι ευτυχισμένη" να δημοσιοποιείται η σχέση τους. Η Μαριαλένα ήταν στο Survivor, ποιος το έβγαλε; Εγώ;... Η Μαριαλένα τα είδε μόνη της. Άρχισα να πιστεύω ότι όλα δεν ήταν τυχαία... Μη με "μπριζώνεις" γιατί θα πω κι άλλα...».