Breaking News

Ο Νίκος Μπάρτζης «κατακεραυνώνει» τον Τζέιμς Καφετζή: «Η Άννα Μαρία μας ζήτησε να μη μιλήσουμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τζέιμς Καφετζής κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατα την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη στο κανάλι του YouTuber Konilo, όπου μίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της. Η Άννα Μαρία είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Οι δύο πρώην συμπαίκτες στο Survivor και φίλοι δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα,  ο Νίκος τόνισε, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τζέιμς για την Άννα Μαρία:

«Η Άννα Μαρία μας έστειλε σε μήνυμα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα... Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα: "Σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω".

Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς... Ο Τζέιμς είχε πει σε εμάς ότι μίλησε για κάτι γενικό. Συγκεκριμένα, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι "η Άννα Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι τέτοιο, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες". Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους.

Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας Μαρίας και της κάθε Άννας Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε, για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε, δημοσιότητα... Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα... Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει.

Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα Μαρία στη συνέντευξη στον Konilo και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιον καλό παιδί όταν κάνει αυτό στον φίλο του, την οικογένειά του... Είναι πολύ λεπτό το θέμα, θα μπορούσε να πει να ρωτήσουν την Άννα Μαρία...».