Breaking News

Τ. Καφετζής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Μπράβο που μίλησε - Όταν το έμαθα, είπα... αποκλείεται, αυτός φαίνεται καλό παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχετικά με την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της, ρωτήθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:

«Είναι κάτι το οποίο είχε γίνει πριν κάποια χρόνια. Μου είχε μιλήσει γι' αυτό στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Θυμάμαι ότι μου έκαναν εντύπωση δύο πράγματα. 

Το ένα αφορούσε το ποιος το έκανε αυτό... γιατί είναι και του χώρου και είπα "Αποκλείεται, φαίνεται τόσο καλό παιδί". Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται. Δεν ξέρεις από ποιον να το περιμένεις...

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι - καθώς την Άννα Μαρία την εκτιμώ και τη θαυμάζω σαν γυναίκα, είναι δυναμική - δεν είχε βγει να μιλήσει γι' αυτό...

Εγώ της είχα πει να βγει να το πει... Μου είχε πει ότι το σκέφτεται να το κάνει κάποια στιγμή. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη... Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Το σκηνικό ήταν πάρα πολύ άσχημο.

Έκανε πολύ καλά και μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο... Δεν ξέρεις τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες... Νομίζω ότι ήταν η δεύτερη φορά που έγινε κάτι τέτοιο με την Άννα Μαρία».