Breaking News

Στο «κόκκινο» ΣΚΑΪ και Ράδιο Αρβύλα για το ρoζ βίντεο του Big Brother (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε εξέλιξη φέρεται να βρίσκεται διαμάχη μεταξύ του ΣΚΑΪ και των «Ράδιο Αρβύλα» λόγω του Big Brother και του ρoζ βίντεο που διέρρευσε, το οποίο κατέγραψε δύο παίκτες σε μία προσωπική στιγμή τους στο ντoυς.

Η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου είπε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι»:

«Οι δύο πλευρές είχαν χωρίσει τους δρόμους τους με ένα επεισοδιακό διαζύγιο πριν από περίπου δύο χρόνια. Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν εχθρικές και πλέον οδηγούνται και σε νομικές ενέργειες. Αιτία είναι το Big Brother και το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις προσωπικές στιγμές των δύο παικτών.

Πριν γίνει αναφορά από τους "Ράδιο Αρβύλα", δεν υπήρξε αντίδραση από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο εσωτερικά έγινε έρευνα για τα πρόσωπα που διέρρευσαν το υλικό, τα οποία απομακρύνθηκαν από την παραγωγή... 

Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν ο ΣΚΑΪ είδε την αναφορά των "Ράδιο Αρβύλα", οι οποίοι χρησιμοποίησαν τίτλους από τα sites - που είχαν κάνει γνωστό το θέμα - και με τον καυστικό τους τρόπο έδειξαν κάποιες άλλες πικάντικες σκηνές. Στη συνέχεια, με κάλυψη, έδειξαν μερικά δευτερόλεπτα από το ρoζ βίντεο για να ακουστεί το σχόλιο των ανθρώπων, που ήταν παρόντες και ουσιαστικά γελούσαν εις βάρος των παικτών. Το σχόλιο ήταν αρκετά αιχμηρό. Aναφερόμενοι στο Big Brother, είπαν "Νομίζαμε ότι είχαμε πιάσει τον πάτο αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν παρακολουθεί κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα"».

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (25/11) ο ΣΚΑΪ ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής: Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή. Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».