Breaking News

Πέθανε η τραγουδίστρια Χριστιάνα (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία 68 ετών, η τραγουδίστρια Χριστιάνα, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Στο πλευρό της βρισκόταν ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Γ. Σταμάτης (που στο παρελθόν είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και βουλευτής της Ν.Δ.) και τα δύο παιδιά τους.

Η δημοσιογράφος και κουμπάρα της Πηνελόπη Γάβρα έγραψε στο Facebook το βράδυ της Κυριακής: «Αγαπημένη μου έτσι θα σε θυμάμαι, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Καλό παράδεισο κουμπαρούλα μου!».


Η Χριστιάνα, το επίθετο της οποίας ήταν Λαβίδα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου 1953. Ήταν αδελφή της, επίσης, τραγουδίστριας Βασιλικής Λαβίνα, συζύγου του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου και εξαδέλφη της Ελένης Βιτάλη.

Έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄70 και του ΄80.  Συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς, ενώ ερμήνευσε επιτυχίες όπως "Μίλα μου" (με τον Δάκη), "Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε" (με τον Μητροπάνο), "Τελειώσαμε λοιπόν" (με τον Πάριο), "Τί να μας κάνει η νύχτα" (με τον Τουρνά), "Εσύ που μ' αγαπάς", "Γιαρέμ γιαρέμ", "Τα μάτια σου", "Φώτα κι άλλα φώτα" κ.ά.