Breaking News

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου πιο ακέραιο άνθρωπο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα φιλοξενήθηκαν στο Dot και μίλησαν για όσα τους κρατούν δεμένους μετά από 14 χρόνια που είναι μαζί. Οι δύο ηθοποιοί είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Δάνο (γεννήθηκε το 2013) και τη Νάγια (γεννήθηκε το 2016).

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι», που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου 2021 στο θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου. Πρόκειται για ένα έργο του Τάσου Ιορδανίδη, που πρωταγωνιστεί μαζί με τη Θάλεια Ματίκα, η οποία έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, όπως και τη μουσική επιμέλεια.

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε ότι έχασε τα παραπάνω κιλά με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

«Εγώ πιστεύω ότι ο Τάσος, με το άγχος που είχε όλα αυτά τα χρόνια στο επιχειρείν του θεάτρου, είχε αφήσει πάρα πολύ το κομμάτι της εξωτερικής του εμφάνισης. Το είχε παραμελήσει τρομερά... Την εποχή της καραντίνας είχα φτάσει στο σημείο να του πω "Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει". Χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι στον Τάσο για την εμφάνισή του. Όταν μου είπε ότι το αποφάσισε, ήξερα ότι θα το κάνει», τόνισε η Θάλεια Ματίκα.

«Κάνω διατροφή και γυμναστική. Κάποια στιγμή έτρεχα 20 χλμ. τη μέρα!», εξήγησε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια για τη σύζυγό του:

«Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε γιατί είναι σοκαριστικό. Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ να αδικήσει κάποιον για το συμφέρον της ή το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της. Επίσης, έχει βοηθήσει στη δουλειά πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα... Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε: «Μία πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μας ήταν όταν γεννήθηκε ο Δάνος και μετά από 20 μέρες έχασα τον πατέρα μου... Επίσης, είχα κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες και είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα. Δεν το είπα τότε στη Θάλεια, είχα δανειστεί χρήματα από όλους τους φίλους μου. Κάποια στιγμή, όταν βάζεις πράγματα κάτω από το χαλί, "σκάει" το παραμύθι. Ωστόσο, η Θάλεια κατάλαβε ότι δεν το έκανα από δόλο».