Breaking News

Α. Χειλάκης: «Αν ήμουν ανεμβολίαστος και με κυνηγούσαν έτσι...» - «Με την Αθηνά είχαμε συζητήσει μέχρι και για παράνομη υιοθεσία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο καναπέ του Dot κάθισε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια, ενώ έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», σχολίασε το Metoo, ενώ τόνισε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράστασή του:

«Ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από πριν ότι θα αποχωρήσει. Θεωρώ ότι έπρεπε να αφήσει περισσότερο χρόνο πριν φύγει... Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, που ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού του, τουλάχιστον».

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για το θέμα του εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, είπε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη:

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε τη στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τη λογική μας, με τον τρόπο μας, για να ξεφοβηθούν οι άνθρωποι, όταν η εξουσία χρησιμοποιεί το εμβολιασμένοι - ανεμβολίαστοι και ο τρόπος είναι τιμωρητικός;

Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν ήμουν ανεμβολίαστος και με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι, γιατί αυτό έχει συμβεί.

Αν έλεγε κάποιος "Δώστε μου 8 μήνες να πείσουμε τον κόσμο να μη φοβάται", τώρα θα είχαμε, παγκοσμίως, μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Όταν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, προφανώς φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε...».

Επίσης, μίλησε για την αγάπη με τη σύντροφό του, Αθηνά Μαξίμου, ενώ εξομολογήθηκε για την υιοθεσία, στην οποία δεν προχώρησαν:

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε συζητήσει. Συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλάς για αμάξι... "Αν δεν σας κάνει αυτό να σας δώσουμε ένα άλλο". Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει... Σε μία στιγμή, που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί. 

Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε, από το να μπούμε σε φάσεις άλυτων υπαρξιακών προβλημάτων, να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε.... Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά, που ήμουν εpωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.