Breaking News

Άννα Μπεζάν: «Δεν επιτρέπω να με λυπούνται που πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια - Παραγωγός με προσέγγισε εpωτικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» φιλοξενήθηκε η όμορφη Άννα Ραφαέλα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», ενώ συμμετείχε και στις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ. 

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της για την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία. Μεταξύ άλλων, είπε στην Ελένη Τσολάκη και στους συνεργάτες της:

«Μετά τις "8 Λέξεις" έπαιξα σε μία ταινία και τώρα είμαι σε συζητήσεις για μία ακόμη ταινία, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα.

Όσο ήμουν στο καθημερινό... με βρίζανε, λόγω του ρόλου μου. Τώρα είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο.

Έχει συμβεί από κάποιους να αλλάξει η αντιμετώπιση απέναντί μου, αλλά βάζω κάποια όρια για να μην πάμε σε ένα σημείο λύπησης, γιατί είναι πολύ λεπτή η γραμμή. Δε θέλω να λένε "Tο καημένο, πέρασε άσχημα παιδικά χρόνια, ας μαλακώσουμε λίγο μαζί του". Είναι κάτι το οποίο δεν επιτρέπω.

Μου έτυχε μία φορά και ήρθα σε δύσκολη θέση. Έχει να κάνει και με το Metoo. Είχε ξεκινήσει συζήτηση με γνωστό παραγωγό. Μου έλεγε "Σε θαυμάζω, έχεις περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια". Μετά πήγε στο εpωτικό και με έφερε σε αμηχανία, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούσα να πω και κάτι. Με προσέγγισε με ένα θέμα ευαίσθητο για να μου την πέσει. Είπα όχι στη συνεργασία μας και δεν ξαναμίλησα, τον έχω ακόμα μπλοκαρισμένο γιατί μετά συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα. Δεν ήταν άμεσος ο τρόπος του, αλλά πολλές φορές το έμμεσο είναι χειρότερο, γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις».