Breaking News

Α. Κωνσταντινίδη: «Μετά τον ερχομό των παιδιών δεν είχαμε κοινούς στόχους - Το διαζύγιο είναι ένα μεγάλο πένθος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της, το διαζύγιό της και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία φιλοξενήθηκε την Κυριακή στην εκπομπή «Open Weekend».

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός ξεκίνησε το 2013 τη σχέση της με τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και στις 22 Μαρτίου 2017 γεννήθηκαν οι δίδυμοι γιοι τους, Δαναός και Φοίβος. Στις αρχές του 2020, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

«Θα ξαναπαντρευόσουν;» τη ρώτησε η Ελένη Τσολάκη, με την Άριελ Κωνσταντινίδη να απαντά:

«Ναι, φυσικά θα παντρευόμουν ξανά, δεν φταίει ο γάμος... Πριν παντρευτώ, φοβόμουν τόσο πολύ το γάμο, τον θεωρούσα.. φυλακή, φέρετρο... Για μένα ήταν τεράστια επανάσταση να παντρευτώ... Με το που παντρεύτηκα, "απλώθηκα" και ένιωσα μεγάλη ασφάλεια, αλλά μετά αρχίσαμε να μην είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. 

Δηλαδή, το να έρθουν τα παιδιά, ήταν ένας κοινός στόχος. Μετά δεν είχαμε κανέναν, σχεδόν, κοινό στόχο.

Οι σχέσεις μας έχουν σχεδόν αποκατασταθεί. Θα αποκατασταθούν σιγά - σιγά. Υπάρχουν θυμοί, απογοητεύσεις, προσδοκίες... δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ στενάχωρο, είναι ένα μεγάλο πένθος γιατί ήταν πολύ μεγάλο όλο αυτό που υπήρξε...».

Δείτε τη συνέντευξη.