Breaking News

Γ. Αρναούτογλου: «Μου έδωσε ένα χάπι για να χάσω κιλά... Επικρατεί μια τρέλα και χάνω τον εαυτό μου, γίνομαι επιθετικός» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη ζωή του και την επαγγελματική διαδρομή του.

Επίσης, ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να αδυνατίσει και στα χάπια που αλλοίωσαν τη συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε ότι πρέπει να χάσω κιλά. Μου είπε "Θα σε βοηθήσω, θα σου δώσω ένα χάπι, που θα σου κόψει την όρεξη. Δε θέλω, όμως, να πεις πουθενά ότι θα πάρεις αυτό το χάπι"...

Με αγχώνει λίγο είναι η αλήθεια. Το παίρνω από το φαρμακείο κι ο φαρμακοποιός μου το δίνει δύσκολα...

Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου: Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω να χάνω κιλά και από την άλλη να έχω πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μία νύχτα, που εκεί που παίζαμε χαρτιά, γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός... Επικρατεί μια τρέλα και χάνω τον εαυτό μου. Γίνομαι επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο!

Με σταματάνε οι άλλοι άνθρωποι που ήταν εκεί, φεύγω, μαλώνω στο δρόμο - φτάνω πάλι στο σημείο να χτυπήσω κάποιον πάρα πολύ - και ξημερώνει χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ.

Φτάνω στο ραδιόφωνο και γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφό μου... Με ρώτησε για το φάρμακο που παίρνω. Διαβάζει τις ενδείξεις και παθαίνω σοκ! Το πετάω και λέω πως δεν με ενδιαφέρει πια να χάσω κιλά...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο που ακολουθεί.