Breaking News

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του «Game Of Chefs» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το δεύτερο μέρος του τελικού του «Game Of Chefs», που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή.

Ο  Άγγελος Σακάι, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και ο Γιώργος Μπερκάκης επιστράτευσαν, για τελευταία φορά, τις μαγειρικές δυνάμεις τους και μπήκαν στο πεδίο... της κουζίνας, διεκδικώντας τον τίτλο, αλλά και τα 50.000 ευρώ

Οι 3 φιναλίστ είχαν κληθεί να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού τριών πιάτων: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό. 

Τα πιάτα τους πήγαν σε 14 γευσιγνώστες, που είναι διακεκριμένοι σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.

Οι 3 κριτές -  Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς - είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται στην κουζίνα και να συνομιλούν με τους παίκτες, ενώ δοκίμασαν και οι ίδιοι τα πιάτα όταν πήγαν στους γευσιγνώστες.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και η αγωνία κορυφώθηκε. Τελικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή του «Game Of Chefs», που είναι ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης από τη χακί ομάδα του Άνταμ Κοντοβά.


Δείτε το βίντεο.