Breaking News

Big Brother Live - Ημιτελικός: Οι τέσσερις φιναλίστ - Η απρόσμενη πρόταση στη Μαίρη Βαρσάμη που αποχώρησε (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ ο Ημιτελικός του Big Brother. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα - μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη - υποδέχθηκαν στο πλατό τη Μαρία Αλεξόγλου, τον Κώστα Στυλιανάκη και τη Σαμάνθα Μίσοβιτς.


Οι συγκάτοικοι είχαν διαγωνιστεί σε μία δοκιμασία επάθλου και την ώρα του live ανακοινώθηκε ο νικητής, που ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος πήρε την Ανχελίτα και απόλαυσαν μία μοναδική βόλτα (δείτε στο τέλος του βίντεο).


Ο  Παναγιώτης Πέτσας είχε ήδη προκριθεί στον τελικό μέσα από τη δοκιμασία των αγωνισμάτων. Οι υπόλοιποι, η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ανχελίτα, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στον τελικό πέρασαν ο Παναγιώτης Πέτσας, η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής και η Ανχελίτα.





Η παίκτρια που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε ήταν η Μαίρη Βαρσάμη. Στη συνέχεια  εμφανίστηκε στο πλατό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στη Μαίρη: «Έχω να κάνω μία πρόταση στη Μαίρη εκ μέρους της παραγωγής. Επειδή θα μπουν την τελευταία εβδομάδα κάποια παιδιά στο σπίτι, από αυτά που έχουν αποχωρήσει, έχεις το δικαίωμα, αν θέλεις, να παραμείνεις στο σπίτι. Να το ζήσεις μέχρι τέλους».

Η Μαίρη Βαρσάμη έδειξε να ξαφνιάζεται και τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Δείτε τα βίντεο.