Breaking News

Δημήτρης Τσίκλης: «Πολύς κόσμος αντέδρασε αρνητικά με το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Τσίκλης, ο οποίος υποδύεται τον Λευτέρη Μεγαρίτη στις «Άγριες Μέλισσες». 

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για το θέατρο και μοιράστηκε στιγμές από τη  συμμετοχή του σε παραστάσεις όπως η «Φαίδρα», το «Λευκό Δωμάτιο και η διαδικτυακή «Αϊτή».

Επίσης, μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στη σκηνή της απόπειρας αυτοκτονίας του, που είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ είπε για το γκέι φιλί που προβλήθηκε στη σειρά και τα σχόλια που δέχτηκε:

«Σίγουρα πολύς κόσμος αντέδρασε αρνητικά σε όλο αυτό. Διαβάσαμε πολλά σχόλια - και στο Twitter και στο προφίλ μας και σε διάφορα, αλλά και κάτω από συνεντεύξεις. Δεν μπορώ να τα εκφράσω...

Στα αρνητικά μηνύματα, δεν διάβασα κάποιο που να είπε κάποιος όμορφα την άποψή του. Ωστόσο υπήρχαν κάποια, στα οποία δεν έβρισαν. Έλεγαν "Μας προσβάλετε τους τηλεθεατές, εμάς και τα παιδιά μας. Τι πρότυπο δίνετε εσείς στα νέα παιδιά;". Εκεί τι να πεις; Κι αν το παιδί σου είναι, τι θα του πεις;

Σίγουρα μεγάλη μερίδα του κόσμου το αγκάλιασε. Έλαβα πολλά θετικά μηνύματα από ανθρώπους που ένιωσαν ότι, μέσα από τον Λευτέρη και τις "Άγριες Μέλισσες", βρήκαν τα κότσια να το πούνε στους φίλους τους και την οικογένειά τους».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.