Breaking News

GNTM - Τελικός (Α' Μέρος): Ο παίκτης που προηγείται στη βαθμολογία (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης, προβλήθηκε το Α' Μέρος του μεγάλου τελικού. Οι τρεις φιναλίστ, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, πέρασαν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του GNTM 4, μέχρι να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Ο τελικός αποτελείται από τέσσερις δοκιμασίες. Το πρώτο μέρος περιλάμβανε δύο διαφορετικές φωτογραφήσεις.

Το πρώτο concept ήταν εμπνευσμένο από την ταινία Breakfast at Tiffany’s, με μια θλιμμένη πολυτέλεια όπως αυτή της Audrey Hepburn στο διάσημο φιλμ.

Στη συνέχεια η δράση μεταφέρθηκε σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό για τη δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση με τίτλο «Ballroom», όπου το βασικό ζητούμενο των λήψεων ήταν το φλερτ.

Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να φλερτάρουν με επαγγελματίες μοντέλα ή με πρώην παίκτες που επέστρεψαν για να συμμετέχουν στο concept, την Αγάπη, τον Ντίνο και τον Στυλιανό.

Η Όλγα Ντάλλα είχε έρθει πολύ κοντά με τον Στυλιανό. Οι δυο τους είναι πολύ εpωτευμένοι κι αυτό βγήκε και στη φωτογράφιση.


Κατά τη δεύτερη δοκιμασία δεν έλειψαν και οι εντάσεις...


Στο τέλος του πρώτου μέρους του μεγάλου τελικού, οι τρεις φιναλίστ στάθηκαν με αγωνία μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τη βαθμολογία τους, που είναι η εξής:

• Κυβέλη Χατζηευστρατίου: 74 βαθμοί

• Κωνσταντίνος Τσαγκάρης: 70 βαθμοί

• Όλγα Ντάλλα: 69 βαθμοί


Οι γραμμές άνοιξαν και μέχρι το τέλος του μεγάλου τελικού (20/12) οι τηλεθεατές μπορούν να στηρίξουν με την ψήφο τους το αγαπημένο τους μοντέλο.




Το Β' Μέρος του μεγάλου τελικού θα προβληθεί στο Star τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.