Breaking News

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά και τη δεύτερη απολογία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την πρώτη ποινική δίωξη που του είχε ασκηθεί την περασμένη Πέμπτη (23/12).

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ωστόσο κρατήθηκε προσωρινά λόγω δεύτερης ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, μετά από πρόσφατη μήνυση εναντίον του από πρώην σύντροφό του για διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικές της στιγμές.

Οι περιοριστικοί όροι, που του ανακοινώθηκαν μετά την πρώτη απολογία, ήταν: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Σήμερα, Τρίτη, μετά και τη νέα απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα). Για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν του επιβλήθηκε η καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Δείτε το ρεπορτάζ του Άρη Κουτσιούκη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στο 2ο βίντεο, που ανέβασε στο Facebook το seleo.gr, τις δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.