Breaking News

Χαμός στον «αέρα» του Πρωινού - Χαϊκάλης: «Δημοσιογραφική αλητεία, θέλετε να με εξοντώσετε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού σχετικά με την πρεμιέρα (25/12) της παράστασης «Νικοτιτανικός» στην Κύπρο, για την οποία ο Παύλος Χαϊκάλης είχε δηλώσει ότι θα είναι η τελευταία περιοδεία στη θεατρική καριέρα του...

Νωρίτερα, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Στις 23 του μηνός, ημέρα Πέμπτη, έρχεται συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου να τραβήξει πλάνα. Επειδή κάναμε γενική δοκιμή, ο παραγωγός τους είπε ότι θα τους δώσει ο ίδιος πλάνα από την πρόβα... Τα πλάνα τα πήρε ο ΑΝΤ1 και τα έβαλε ότι είναι από την πρεμιέρα σε ένα άδειο θέατρο. Και βγαίνουν και κακολογούν, ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη....».

Στο Πρωινό μίλησε η Έλλη Αυξεντίου, η οποία επέμεινε ότι δεν υπήρχε κόσμος στην πρεμιέρα. «Την επόμενη μέρα, στις 26 Δεκεμβρίου, μπορεί να είχε κόσμο, δεν το γνωρίζουμε», τόνισε η ρεπόρτερ, που κατάγεται από την Κύπρο.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, όπου εξελίχθηκε έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Οι δύο παρουσιαστές δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, με τον Παύλο Χαϊκάλη να λέει σε έξαλλη κατάσταση:

«Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση; Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο;... Είναι ντροπή αυτό που κάνατε! Θέλετε να με εξοντώσετε!... Έλεος, σας έχει γίνει εμμονή...».

«Εγώ πάω να σε καταστρέψω;», τον ρώτησε ο Λιάγκας, τονίζοντας ότι τον έχει στηρίξει και έχει δει πολλές παραστάσεις του, ενώ δεν αμφισβήτησε ποτέ το ταλέντο του.

Δείτε αναλυτικότερα στα βίντεο που ακολουθούν.