Breaking News

Ευγενία Σαμαρά: «Ο Γιάννης έχει κάτι... μαγικό, που δεν το έχω συναντήσει σε άλλο άνθρωπο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ευγενία Σαμαρά κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά "Σασμός" του Alpha, όπου πρωταγωνιστεί, περιγράφοντας και περιστατικά που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη και έγινε πριν το θάνατο του πατέρα της. Χθες, το βράδυ της Παρασκευής, η όμορφη ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα...

Προς το τέλος της συνέντευξης, η Ευγενία Σαμαρά τόνισε: «Οι γονείς μου δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα παρεμβατικοί στη ζωή μου, η μητέρα μου λίγο περισσότερο. Κάποια στιγμή τους είπα ότι θα πάω στην Αθήνα, δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο. Δεν μπορούσαν να με κρατήσουν. Δεν το παραέκαναν, ωστόσο ο τρόπος τους δεν λειτούργησε, οπότε έφυγα και στη συνέχεια ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί και χαρούμενοι».

Νωρίτερα, η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για το Metoo και για την ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είχαν γνωριστεί και εpωτευτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Η εκδρομή" του ΑΝΤ1, ενώ συμμετείχαν μαζί και στην "Παρθένα Ζωή" του ίδιου καναλιού. Επίσης, συμπρωταγωνίστησαν και στη σειρά "Όσο έχω εσένα" του ΣΚΑΪ.

«Το καλοκαίρι κάναμε πολλά ταξίδια, τώρα κάνουμε "εξορμήσεις". Ο Γιάννης δεν είναι τόσο ήρεμος όσο φαίνεται, αλλά έχει κάτι "μαγικό". Έχει μία φυσική ευγένεια, που δεν την έχω συναντήσει σε κανέναν άλλο άνθρωπο. Είναι, έμφυτα, τρομερά ευγενής, σέβεται πάρα πολύ και είναι πολύ σωστός. Επίσης, δεν αγχώνεται, σε αντίθεση με μένα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της.

Για τη σχέση της με τα social media, δήλωσε: «Με τα social media έχω πολύ καλή σχέση, τα χρησιμοποιώ. Είναι μέρος της δουλειάς μου κι από αυτό βιοπορίζομαι κιόλας. Ξοδεύω 45 λεπτά κάθε μέρα. Έχω στο κινητό χρονόμετρο... όταν περνάει το 45λεπτο μου κλείνει τα social media. Στην καραντίνα, εννοείται, ξόδευα πολύ παραπάνω χρόνο».

Ακόμη, μίλησε για το YourPetApp, στο οποίο είναι συν-ιδρύτρια. Πρόκειται για μία εφαρμογή για κατοικίδια και αδέσποτα.