Breaking News

Φάρμα: H παίκτρια που κέρδισε την πρώτη ασυλία - Γιατί εκνευρίστηκε η Α. Ηλιάδη - Επέστρεψε η Σ. Μπάστα (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθανασία Τζουμελέκα είχε αναδειχθεί στην πρεμιέρα η πρώτη αρχηγός της «Φάρμας», μετά από ψηφοφορία και στο επεισόδιο της Κυριακής κλήθηκε να δημιουργήσει δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες πήγαν, για πρώτη φορά, στον αχυρώνα, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε για τη διαδικασία ασυλίας, η οποία περιλαμβάνει πλέον δύο φάσεις: ομαδικό αγώνα και quiz.


Η Αθανασία Τζουμελέκα έπρεπε να επιλέξει 2 άτομα για να ηγηθούν των 2 ομάδων που θα έφτιαχναν οι ίδιοι.

Τελικά επέλεξε ως αρχηγούς τον Δήμο Περπερίδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη, οι οποίοι έφτιαξαν δύο ομάδες, που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της διελκυστίνδας. Τη νίκη πήρε η ομάδα του Δήμου Περπερίδη. 


Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε ατομικό, όπου στο quiz νίκησε η Χριστιάννα Σμαραγδή, η οποία πήρε την πρώτη ασυλία.


Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στη «Φάρμα» ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τη Μαρία Παπαγεωργίου, με την πρώτη να ενοχλείται από τις παρατηρήσεις της δεύτερης...


Στο μεταξύ επέστρεψε στο ριάλιτι η Σάσα Μπάστα, η οποία στην πρεμιέρα αποχώρησε με ασθενοφόρο και οδηγήθηκε προσωρινά στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μάτι της.


Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η αρχηγός Αθανασία Τζουμελέκα θα επιλέξει σε ποιον θα δώσει την 1η μαύρη πέτρα, επιλέγοντας τον για πρώτο μονομάχο.