Breaking News

Dancing with the Stars: Η εισβολή - έκπληξη και το ζευγάρι που αποχώρησε (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, το «Dancing with the Stars» επέστρεψε στο Star με το 8ο live, που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ενός ακόμη ζευγαριού.

Η Βίκυ Καγιά, μαζί με τον Λάμπρο Φισφή και τους κριτές  - Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis - υποδέχτηκαν τους 10 celebrities, που χορεύουν με διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε άκρως Χριστουγεννιάτικο mood, ο Άι Βασίλης - ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για μόνο μία εμφάνιση - και η Κριστίνα χόρεψαν ένα jive και ξεσήκωσαν τους πάντες.


Στο χορευτικό σόου του Star, η αποχώρηση καθορίζεται κατά 50% από την ψήφο των τηλεθεατών και κατά 50% από τη γνώμη των κριτών.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS ήταν ο Τάσος Παλαντζίδης και η παρτενέρ του Αθηνά Παλαιολόγου.


Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι Γιάννης Δρυμωνάκος - Έφη Χορμόβα, Λευτέρης Μητσόπουλος - Κριστίνα Νοβακίβσκα, Ρεγγίνα Μακέδου - Γεράσιμος Μοσχόπουλος, Έλενα Τσαγκρινού - Βλαντιμίρ Μορότσκο, Victoria Hislop - Τηλέμαχος Φάτσης και Πάνος Γιαννακόπουλος - Μαρίλη Κουρτέση.

Στο DWTS συνεχίζουν 9 ζευγάρια:
  1. Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη
  2. Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ
  3. Δημήτρης Κοκονίδης  & Δανάη Αυλωνίτη
  4. Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη
  5. Μαριάννα Γεωργαντή & Σπύρος Παυλίδης
  6. Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι Ντιμιτρόφ
  7. Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη
  8. Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ
  9. Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος

Τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».