Breaking News

«The Voice»: Ολοκληρώθηκαν τα Battles - Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν - Το ντουέτο Αργυρού-Φουρέιρα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκαν στον ΣΚΑΪ τα Battles 
του «The Voice of Greece», το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να βρίσκεται στα backstage.

Οι 4 coaches είχαν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων ξεχωριστών καλλιτεχνών. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχθηκε την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης είχε στο πλευρό του τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου ένωσε τις δυνάμεις της με τη Μαντώ ενώ ο Σάκης Ρουβάς είχε στο πλάι του τη Μελίνα Ασλανίδου.

Σε μία... καuτή σύμπραξη επί σκηνής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσαν τα τραγούδια: «Τελικά», «Μπορεί», «Μαζί σου», «Καραμέλα», «Πόσο», «Fuego», «Σε χρειάζομαι», «Αεράκι». 


Οι 4 coaches είχαν μπει στα Battles έχοντας ο καθένας από 15 παίκτες στην ομάδα του, οι οποίοι οργανώθηκαν σε 6 ζευγάρια και μία τριάδα. Οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν το τραγούδι που τους ανατέθηκε σε ντουέτο. Στο τέλος μόνο ένας από τους δύο (ή από τους τρεις) προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Επίσης, οι coaches είχαν τη δυνατότητα του steal.

Οι 4 coaches συνεχίζουν στα lives των Cross Battles έχοντας ο καθένας από 8 παίκτες στην ομάδα του.

Οι παίκτες που πέρασαν στα lives των Cross Battles (με έντονα γράμματα οι παίκτες που προκρίθηκαν από το 3ο και τελευταίο Battle):

Ομάδα ΑργυρούΓιώργος Βέρος, Γιάννης Μιχελής, Νίκος Αρώνης, Δημήτρης Κανάκης, Χρήστος Σιόγκας, Νάνσυ Βελλή, Φανή Μελεμενή (την "έκλεψε" από τον Σάκη Ρουβά), Μάγδα Δημητρίου.

Ομάδα ΜουζουράκηΓιώργος Αντωνόπουλος, Γιάννης Παυλόπουλος, Μάριος Θεοδώρου, Μαρία Σανιδά (την "έκλεψε" από τον Κωνσταντίνο Αργυρό), Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, Εύη Κουλκουβίνη, Ηλιάνα Αλεξάνδρου, Ακύλας Μυτιληναίος.

Ομάδα ΠαπαρίζουΓιώργος Γλυκοκόκαλος, Μαρία Αλιφέρη, Γιώργος Πάττας, Κική Τσαλίκη, Ελένη Ολυμπίου, Melissa Williams, Natalia Osawarou (την "έκλεψε" από τον Πάνο Μουζουράκη), Ράνια Λίβα.

Ομάδα ΡουβάΓιώργος Γιαγκίδης, Νίκος Βολίκας (τον "έκλεψε" από την Έλενα Παπαρίζου), Nutsa Khurtsidze, Κρίστιαν Τριανταφύλλου, Άννα Αργυρού, Στεφανία Γατσάκου, Ανδρέας Μηλιώτης, Ιόλη Σακαλίδη.
  
Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, όσα έγιναν στο 3ο Battle.