Breaking News

Φάρμα - Πρεμιέρα: H... grande είσοδος, ο πρώτος αρχηγός και η μεταφορά της Σ. Μπάστα στο νοσοκομείο (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, έκανε πρεμιέρα στον ANT1 το βράδυ του Σαββάτου. 18 υποψήφιοι αγρότες διεκδικούν το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ:

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Οι πρώτοι «αγρότες» μπήκαν στη «Φάρμα», με το Σταμάτη Γαρδέλη να τους συστήνει να μιλούν σιγά, καθώς... μέχρι και τα λαχανικά έχουν αυτιά...


Επική είσοδο έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κατέφτασε με ένα τζιπ, φορώντας στρατιωτική παραλλαγή.


Στην πρεμιέρα, οι παίκτες ψήφισαν τον πρώτο αρχηγό. Συγκεκριμένα, την αρχηγία πήρε η Αθανασία Τζουμελέκα με 13 ψήφους.



Νωρίτερα, η αυθόρμητη πρόταση του Σταμάτη Γαρδέλη για αρχηγία του Παναγιώτη Ψωμιάδη προκάλεσε την πρώτη ένταση στη «Φάρμα»...


Για τη συνέχεια του ριάλιτι, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι φέτος ο αρχηγός θα αναδεικνύεται απευθείας από τον παίκτη που θα αποχωρεί.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος του επεισοδίου, η Σάσα Μπάστα αποχώρησε με ασθενοφόρο και οδηγήθηκε προσωρινά στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μάτι της.