Breaking News

«The Voice» - Battle 2: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν - Παπαρίζου-Μαντώ, Μουζουράκης-Λιανός σε μοναδικά ντουέτα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα Battles 
του «The Voice of Greece» ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Το δεύτερο επεισόδιο της φάσης των Battles προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να βρίσκεται στα backstage.

Σε αυτή τη φάση, οι coaches έχουν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων ξεχωριστών καλλιτεχνών. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχθηκε ξανά την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης είχε στο πλευρό του τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου ένωσε τις δυνάμεις της με τη Μαντώ ενώ ο Σάκης Ρουβάς είχε στο πλάι του τη Μελίνα Ασλανίδου.

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή με τη Μαντώ, σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με άρωμα... γυναίκας, καθώς ερμήνευσαν τα τραγούδια: «A natural woman», «I' m every woman», «Dangerous woman».


Επίσης, ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε τη σκηνή με τον Γιώργο Λιανό, σε ένα ιδιαίτερο, κεφάτο και... πολυσυλλεκτικό performance, που περιλάμβανε τα κομμάτια: «Τα τραγούδια μου τ' αμερικάνικα», «Τσάμικο», «10000 watt», «Κάγκελα παντού», «Ο λάκκος με τα αστεία».


Υπενθυμίζεται ότι οι 4 coaches μπήκαν στα Battles έχοντας ο καθένας από 15 παίκτες στην ομάδα του, οι οποίοι οργανώθηκαν σε 6 ζευγάρια και μία τριάδα.

Οι μελωδικές μονομαχίες ξεκίνησαν με τους διαγωνιζόμενους να ερμηνεύουν το τραγούδι που τους ανατέθηκε σε ντουέτο. Στο τέλος μόνο ένας από τους δύο (ή από τους τρεις) προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Επίσης, οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal.

Μέχρι στιγμής οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί ως εξής (με έντονα γράμματα οι παίκτες που προκρίθηκαν από το 2ο Battle):

Ομάδα ΑργυρούΓιώργος Βέρος, Γιάννης Μιχελής, Νίκος Αρώνης, Δημήτρης Κανάκης, Χρήστος Σιόγκας.

Ομάδα ΜουζουράκηΓιώργος Αντωνόπουλος, Γιάννης Παυλόπουλος, Μάριος Θεοδώρου, Μαρία Σανιδά (την "έκλεψε" από τον Κωνσταντίνο Αργυρό), Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου.

Ομάδα ΠαπαρίζουΓιώργος Γλυκοκόκαλος, Μαρία Αλιφέρη, Γιώργος Πάττας, Κική Τσαλίκη, Ελένη Ολυμπίου.

Ομάδα ΡουβάΓιώργος Γιαγκίδης, Νίκος Βολίκας (τον "έκλεψε" από την Έλενα Παπαρίζου), Nutsa Khurtsidze, Κρίστιαν Τριανταφύλλου, Άννα Αργυρού.
  
Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, όσα έγιναν στο 2ο Battle.