Breaking News

Γερονικολού για Κιμούλη: «Είχα θάψει μέσα μου αυτό που έγινε, δεν ήθελα να μιλήσω γιατί ντρεπόμουν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για το ρόλο της στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, ενώ αναφέρθηκε και στο σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τον περασμένο Ιανουάριο του 2021, σε ανάρτησή της στο Instagram, η όμορφη ηθοποιός είχε κάνει λόγο για λεκτική βία, κατά τη διάρκεια θεατρικής συνεργασίας της στο παρελθόν με τον  Γιώργο Κιμούλη. 

«Είχα μιλήσει τότε για το περιστατικό με δικούς μου ανθρώπους, εκείνη τη δύσκολη περίοδο, γιατί ήθελα να ξεσπάσω. Μετά τράβηξα μια κουρτίνα και το έθαψα βαθιά μέσα μου...», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Και συνέχισε: «Κάθε γυναίκα, που νιώθει ότι την προσβάλλουν, την κακοποιούν ή θίγουν την αξιοπρέπειά της, ξέρει πια ότι μπορεί να μιλήσει... Όλα συνδέονται... Ίσως αν δεν είχε βγει η Σοφία Μπεκατώρου να μιλήσει, να μην είχε βγει η κοπέλα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου...».

«Έχουν επουλωθεί τώρα οι πληγές. Νιώθω πια ότι δημόσια με ξέρουν καλύτερα... Δεν ήθελα να μιλάω γι' αυτό, γιατί ντρεπόμουν κιόλας...», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Mega.