Breaking News

Όταν ο Άγιος Βασίλης «κλέβει» την παράσταση... (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εν αναμονή του νέου έτους, τα παιδιά έχουν ανάγκη από το μύθο του Αϊ Βασίλη. Σε κάθε γωνιά της γης πραγματοποιούνται events (δείτε τα βίντεο του Euronews) ή εκτυλίσσονται απρόοπτα, με συνήθη... "ύποπτο" τον διάσημο Γάλλο φαρσέρ Remi Gaillard (δείτε το τελευταίο βίντεο).

Στην Ισπανία, ένας ριψοκίνδυνος Άγιος Βασίλης ήρθε πρόωρα και κατέβηκε με σκοινιά για να επισκεφτεί τους νεαρούς ασθενείς ενός νοσοκομείου. Μπορεί να μην χρησιμοποίησε την καμινάδα - όπως λέει η παράδοση - ωστόσο σκόρπισε χαρά στα παιδάκια.


Στη Μανίλα, ο διάσημος τροχονόμος Ramiro Hinojas ντύθηκε Άγιος Βασίλης, προσφέροντας μία εορταστική «νότα» στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων.


Στη Βραζιλία, στην καρδιά της ζεστής περιοχής του Αμαζονίου, το έλκηθρο δε θα ήταν χρήσιμο στο έργο του Αϊ Βασίλη, ο οποίος κατέφτασε πριν λίγες ημέρες με σκάφος, σκορπώντας χαμόγελα στα παιδιά στις όχθες του Solimões (όνομα που δίνεται συχνά σε ανώτερα τμήματα του ποταμού Αμαζονίου).


Όσο για τον Rémi Gaillard, ο διάσημος Γάλλος φαρσέρ «ξαναχτύπησε» και τα φετινά Χριστούγεννα ως Άγιος Βασίλης, με το βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Youtube να έχει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές...