Breaking News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κριτική που ασκήθηκε για τη νέα του ταινία, από τον κριτικό κινηματογράφου Χρήστο Μήτση, ενόχλησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πρόκειται για το «The Black Bachelor», σε σκηνοθεσία από τον Γιάννη Παπαδάκο, την τέταρτη ταινία των ταινιών «The Bachelor», στην οποία πρωταγωνιστούν οι:

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Στικούδη, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Φιλίνη, Παντελής Καναράκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν κ.α.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη (9/12), ενώ η avant premiere έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης 7 Δεκεμβρίου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε, μέσω Instagram, αναφέροντας σε ανάρτησή του:

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία, όπως λέτε κύριε Μήτση, ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε, ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον CΟVID!!!

Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!!

Εγώ σαν ηθοποιός αυτής της χάλια ταινίας, που είδατε, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!! Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε !!!!!»


Το trailer της ταινίας.