Breaking News

Η απολαυστική on air συνάντηση της Αντιγόνης Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς - που είναι συνεργάτης της εκπομπής - και η Αντιγόνη Ψυχράμη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015, ενώ το Νοέμβριο του 2019 ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε εξομολογηθεί: «Με συγκινεί η γυναίκα μου... Είναι η αγάπη που της έχω. Πάντα τη λάτρευα και τη λατρεύω. Θέλω να είναι καλά και να τη βλέπω να γελάει, μου δημιουργεί συναισθήματα... Θυμάμαι όταν γεννήθηκε ο Χάρης και τους έβλεπα να κοιμούνται δίπλα μου, ήταν στιγμές που έκλαιγα. Ήταν τόσο ωραία, ζεστή και όμορφη στιγμή...».

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, που μίλησε για τη ζωή τους και τα επαγγελματικά της, πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Μπομπ Σφουγγαράκης The musical», που ανεβαίνει  στη σκηνή του Christmas Theater.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει το περασμένο έτος και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020, όταν αποκάλυψε ότι την είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και της είχαν βάλει όπλο στον κρόταφο.

Όταν ήρθε η ώρα των ερωτήσεων, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν απολαυστικοί. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός πέταξε «αστραπές» από τα μάτια της, όταν διαφώνησε με τον σύζυγό της. Πόσο καλά γνωρίζουν, τελικά, ο ένας τον άλλον;

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.