Breaking News

Η εξομολόγηση του Ιάσονα Μανδηλά: «Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Ιάσονας Μανδηλάς, ο οποίος προχώρησε σε μία εξομολόγηση σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, που συμμετέχει στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Hair» στο θέατρο Ριάλτο - «Αλέκος Αλεξανδράκης», εξομολογήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Το μιούζικαλ Hair γράφτηκε τη δεκαετία του '70, αλλά ακόμα και σήμερα πολεμάμε για τα ίδια πράγματα...

Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι και να μην λέω την αλήθεια μου. Αρχικά, να ζητήσω συγγνώμη για όσες φορές έχω πει ψέματα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω βρεθεί στη δύσκολη θέση να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου "Τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Έχεις κοπέλα αυτή την περίοδο;".

Πάντα μου ήταν δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις "Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος. Έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος".

Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε γι' αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει, όμως, η σωστή στιγμή.

Οι γονείς μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και το έδαφος ήταν έτοιμο για να τους το αποκαλύψω. Εγώ το ήξερα από πάντα... Οι γονείς μου γνωρίζουv την τωρινή σχέση μου. Βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και περνάμε Χριστούγεννα μαζί, είμαστε αγαπημένοι».