Breaking News

Ιατρόπουλος: «Ξέρω το ήθος του Κανάκη» - Τι είπε για το περιστατικό Σ. Σταμάτη και Β. Χαραλαμπόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του και τη συνεργασία του με τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος... Κρέμασμα κανονικό, διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιaσμό. Είναι χειρότερο από τον βιaσμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας. Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό, δεν θα κρίνουμε τις κοπέλες. Για την πράξη του θέλει κρέμασμα...», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Πήρε και στον λαιμό του, τους ανθρώπους στο Ράδιο Αρβύλα, που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Τον Αντώνη Κανάκη τον γνωρίζω και ξέρω το ήθος του».

Επίσης, ρωτήθηκε για τη Σάσα Σταμάτη, η οποία πριν λίγο καιρό - μαζί με άλλα δύο άτομα - είχε διακόψει παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε «Πώς κρίνεις την απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που δεν επέτρεψε στη Σάσα Σταμάτη να παρακολουθήσει παράστασή του;», ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ιατρόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Συνεργάστηκα μαζί του για πολλά χρόνια και στο θέατρο και στο σινεμά και τον ευγνωμονώ για ό,τι μου έδωσε. Είναι ένα παιδί υψηλής ηθικής στάθμης. Νομίζω ότι κι εγώ δεν θα το επέτρεπα σε δική μου παράσταση, αν ήταν στο χέρι μου. Οι πράξεις μας πρέπει να πληρώνουν το τίμημα».

Λιάγκας: «Υπάρχουν και κάποιοι που λένε "Προφανώς κατακριτέα η πράξη της Σταμάτη, όμως κι αυτό δεν είναι δημοκρατικό, ο καθένας μπορεί να μπει σε ένα θέατρο"...».

Ιατρόπουλος: «Συμφωνώ, αλλά να περάσει... Ώσπου να περάσει, λοιπόν, πρέπει ο καθένας να πληρώσει το τίμημα των πράξεών του...».

Δείτε τη συνέντευξη.