Breaking News

«The Voice» - Άννα Αργυρού: «Οι καθηγητές μου τρελάθηκαν από τη χαρά τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Δευτέρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Love it» η Άννα Αργυρού, η μεγάλη νικήτρια του φετινού «The Voice of Greece», η οποία παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η 16χρονη Άννα - που μένει στην Αθήνα και είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου - κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα καθόλου πως θα είμαι η νικήτρια. Είχα μία ελπίδα ότι θα μπορούσα... αυτό που έχουμε όλοι μας, αλλά ήταν όλοι τόσο φωνάρες...», είπε και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αύριο θα πάω στο σχολείο. Οι καθηγητές μου "τρελάθηκαν" από τη χαρά τους, μου έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα. Και οι συμμαθητές μου ήταν χαρούμενοι. Δεν τους είχα πει ότι θα πάω στο The Voice, ήθελα να είναι έκπληξη».

«Και οι γονείς μου ξετρελάθηκαν. Όταν τους ενημέρωσα ότι θα πάω στο The Voice με υποστήριξαν, αλλά είχαν κάποιες αμφιβολίες λόγω της ηλικίας μου. Φοβόταν πώς θα αντιμετώπιζα μία ενδεχόμενη κακή κριτική. Ωστόσο ξέρουν και οι ίδιοι ότι μπορώ να το ανεχτώ...», κατέληξε η Άννα Αργυρού.